Garantie

Keuvelaar.nl hanteert een garantie van twee jaar op alle horloges. Het horlogemerk Breitling is het enige merk waarvoor een garantie van drie jaar geldt voor de standaard modellen en vijf jaar voor de horloges met het Breitling manufactuur uurwerk.

Voor sieraden geld bij Juwelier Keuvelaar een garantie van drie maanden op fabricagefouten.

De gegeven garanties houden in dat wanneer er binnen het gegeven tijdsbestek iets misgaat met het sieraad of horloge, u het kosteloos kunt terugbrengen of laten repareren. Let wel dat het hier gaat om fouten in het uurwerk, de materiaalverwerking of in de sluitingen. Bij onjuist gebruik vervalt de garantie. In het geval van waterschade bij horloges geldt er alleen fabrieksgarantie op waterdichte modellen. De garanties doen niets af aan de wettelijke rechten en vorderingen die de consument op grond van de overeenkomst tegenover de ondernemer kan doen gelden. Voor het opsturen van een sieraad of horloge kunt u het retourformulier gebruiken.

Heeft u een horloge of sieraad bij ons aangeschaft dat binnen de garantieperiode een mankement vertoont, dan kunt u het bij ons afgeven en dan zorgen wij voor een juiste afhandeling van het herstelproces. Bent u niet in de gelegenheid om het in onze winkel in Middelharnis af te geven, dan kunt u het ook sturen via de post.