Gratis verzending
Geautoriseerd dealer
Beveiligd betalen

Oris Carl Brashear Limited Edition

Bekijk details

Oris produceert alleen mechanische horloges. Er komt geen batterij aan te pas. Altijd te herkennen aan de rode rotor.

Oriënteer  op  het web; bezoek onze winkel.

Gebruik onze website voor een uitgebreide oriëntatie of voor informatie over een merk of een model. Voor duidelijk en professioneel advies over het Oris horloge dat u aan wilt schaffen helpt één van onze experts van het verkoopteam je graag in de winkel. Past het wel echt bij u? Wat kan een alternatief zijn? Vertrouw daarbij op onze kennis en ervaring.
Wilt u een reparatie uitvoeren, een horloge ruilen of een originele band bestellen voor uw Oris horloge, bezoek dan onze winkel in Middelharnis of stel via e-mail een vraag aan onze aftersales specialisten.

Uw adviseur Xander Keuvelaar

In 1968 ontving Oris een chronometercertificatie van het observatorium van Neuchâtel voor hun kaliber cal.652. In 2003 werd Oris sponsor en alleenleverancier van horloges bij het Formule 1 team Williams F1 (BMW Williams). Oris produceerde 4 horloges met het F1-team als thema.
Collecties. Binnen de Cultuurcollectie heeft Oris een jazz-serie uitgebracht. Deze horloges zijn vernoemd naar artiesten zoals Dizzy Gillespie. Ook zijn er modellen vernoemd naar Leonhard Euler en Frank Sinatra.

Vul het formulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

Uw naam

Uw e-mail

Uw telefoonnummer

Beveiligingsvraag: Hoeveel is 10 + 5?

Een Oris horloge inruilen voor een nieuwe?

Natuurlijk kan dat! Kom langs in onze winkel en we bespreken de mogelijkheden.

Ruil uw horloge in