TAXEREN

Uw sieraden en horloges goed verzekeren of benieuwd naar de waarde van bijvoorbeeld erfstukken? Dan kunnen wij u van dienst zijn. Juwelier Keuvelaar werkt samen met een beëdigd taxateur, aangesloten bij de Federatie TMV. Wij beoordelen uw producten en daarna ontvangt u van ons een uitgebreid taxatierapport. Dit rapport is voor de verzekering en notaris een geldig bewijs van de waardebepaling van uw producten.

WAARDEBEPALING

Eén van de meest gehoorde vragen in onze winkel is: “Wat is dit waard?”. Voor een correct antwoord is het voor ons belangrijk om te weten welke waarde u wenst te weten, en wat u met deze informatie gaat doen. Zo is de waarde voor een verzekering anders dan een tweedehands waarde, of een sloopwaarde. Afhankelijk van uw wensen kunnen wij de waarde bepalen van sieraden en horloges, al dan niet voorzien van een rapportage. In het tarievenoverzicht kunt u eenvoudig bekijken wat voor u de kosten zijn.

SCHADETAXATIE MET RAPPORT

Bij een schade na een ongeluk is het mogelijk dat u voor die schade verzekerd bent. Wij helpen u graag met een succesvolle claim. Wij kunnen een schaderapport opmaken van uw kapotte sieraad of horloge met daarbij de offerte voor de reparatie. Wanneer u besluit de reparatie door ons uit te laten voeren dan verrekenen wij de kosten voor het opmaken van het schaderapport.

Bent u benieuwd naar wat uw sieraden en horloges waard zijn? Of heeft u een schade die verzekerd is? Neem dan contact met ons op. U kunt ons bereiken via info@keuvelaar.nl, via de telefoon (0187) 48 21 57 of loop eens binnen bij onze winkel in Middelharnis. Dan kunnen wij u meer vertellen over de taxatieprocedure.

TARIEVEN

Waardeschatting zonder aanwijsbare noodzaak (niet rechtsgeldig, maximaal 5 artikelen)                gratis

Sloopwaarde bepalen (inruil of contant)                                                                                                         gratis

Taxatie van vermissing door één van onze medewerkers (niet rechtsgeldig)                                          50,00 euro/uur met een minimum van 50,00 euro

Waardebepaling voor verdeling door één van onze medewerkers (niet rechtsgeldig)                           50,00 euro/uur

Waardebepaling voor verdeling door een gecertificeerd taxateur                                                              1% van de getaxeerde waarde (minimaal 100,00 euro)

Taxatie voor verzekering door een gecertificeerd taxateur                                                                           2% van de getaxeerde waarde (minimaal 100,00 euro)

Schaderapport voor verzekering inclusief offerte voor de reparatiekosten                                               50,00 euro

 

Meer informatie? Vul het formulier in.

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Beveiligingsvraag: Hoeveel is 10 + 4?