Gratis verzending
Geautoriseerd dealer
Beveiligd betalen

Over Keuvelaar

Begonnen als een klein horloge- en klokkenatelier door grootvader Jacob Keuvelaar in Den Bommel is Juwelier Keuvelaar in de loop der jaren uitgegroeid tot een bekende naam op Goeree-Overflakkee en ook buiten het eiland. Vanaf 1952 bedienen wij onze klanten vanuit onze huidige winkel aan het Zandpad te Middelharnis. Xander Keuvelaar is de derde generatie die aan het roer staat.

Xander: “Ik ben trots op onze rijke geschiedenis als familiebedrijf, op hoe mijn opa en vader de basis hebben gelegd, volhardend in moeilijke tijden en continue op zoek naar vernieuwing en verbetering. Mijn familie is niet altijd voor de gangbare weg gegaan, een traditie die ik graag voortzet. Met onze prachtige winkel die in 2014 geheel is gerenoveerd en onze nieuwe website met webshop zijn mijn team en ik klaar voor de toekomst.”

Bezoek onze winkel

Wij bouwen graag een langdurige relatie op met onze klanten en gaan dan ook het liefst persoonlijk in gesprek, zodat wij uw wensen het beste kunnen vertalen naar passende producten en service. Wij nodigen u van harte uit in onze winkel, waar u in alle rust op zoek kunt naar het horloge of sieraad dat perfect bij u past, waar wij samen met u een uniek sieraad kunnen ontwerpen of waar wij u kunnen helpen met bijvoorbeeld taxaties en reparaties.

 

Zandpad 32, 3241 GX Middelharnis 

Maandag Gesloten
Dinsdag t/m donderdag 09:30 – 17:30
Vrijdag 09:30 – 20:00
Zaterdag 09:30 – 17:00
Zondag Gesloten

 

Koffie Terwijl u wacht, een kop verse koffie
Parking sign Gratis parkeren op loopafstand
we zijn nu gesloten

Onze werknemers

Xander Keuvelaar

Specialist: Horloges
E-mail: xander@keuvelaar.nl

Masja Beijer

Specialist:
E-mail: info@keuvelaar.nl

Caroline Wolters

Specialist:
E-mail: info@keuvelaar.nl

Danny van ’t Hof

Specialist:
E-mail: atelier@keuvelaar.nl

Janny ’t Mannetje

Specialist:
E-mail: info@keuvelaar.nl