Retour – Ruilen

14 dagen bedenktijd

Iedere bestelling die u bij Keuvelaar.nl doet kunt u binnen 14 dagen omruilen of retour sturen. Hiervoor kunt u het retour/ruil formulier gebruiken dat u meestuurt met de zending. Verpak de artikelen goed, zodat er geen schade tijdens het verzenden ontstaat. Bij eventuele schade of een ongefrankeerde zending, kunnen wij kosten in rekening brengen. Indien er onnodige schade aan het product is ontstaan, dan kunnen wij deze waardevermindering in rekening brengen. De kosten van het terugsturen zijn voor uw rekening, behalve als het gaat om fabrieksfouten. Deze worden dan na controle aan u geretourneerd.

Hoe te ruilen / retourneren

Artikelen die bij u zijn aangekomen, maar die u niet besteld heeft of waarover u niet 100% tevreden bent, kunt u binnen 14 dagen na ontvangst ruilen/retourneren. Gelieve hiervoor het retour/ruil formulier gebruiken dat u hiernaast kunt downloaden. Vul hierop alle eigenschappen van het huidige sieraad/horloge (en eventueel het nieuwe, gewenste artikel) in en verzend deze samen met het te retourneren artikel om het ruilproces te bespoedigen. Zorg ervoor dat u alle originele verpakkingen en certificaten in een zo oorspronkelijk mogelijke staat en onbeschadigd meezend en dat er niets kan ‘rammelen’ in het postpakket, om schade te voorkomen.

Wanneer wij het horloge of sieraad in de juiste staat ontvangen, ontvangt u hiervan een bevestiging. Zo spoedig mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen, nadat u heeft aangetoond het artikel te retourneren zal tevens het aankoopbedrag worden teruggestort. In de praktijk retourneren we het aankoopbedrag dezelfde dag nog. Bij ruiling geven we u de levertijd door van het nieuwe product. U kunt een artikel ruilen/retourneren binnen 14 dagen na ontvangst.

Bij keuvelaar.nl betaalt u alleen het retourbedrag van het postpakket, niet de verzendkosten van het nieuwe, juiste sieraad of horloge. Wanneer het gaat om een fabricagefout of een verkeerd geleverd artikel, worden de retourkosten door ons vergoed. Indien u op een andere wijze wilt ruilen/retourneren dan is dit uiteraard ook mogelijk. Neem dan contact met ons op via 0187-482157 of via webshop@keuvelaar.nl.

Download hier het Retourformulier.

Retouradres

Juwelier Keuvelaar BV
Zandpad 32
3241GX Middelharnis
Nederland

Garantie

Iedere ring, armband, collier, oorsieraad, hanger of horloge die online besteld wordt krijgt op Keuvelaar.nl een garantie. Sieraden genieten een garantie van minimaal 3 maanden, voor horloges geldt een garantie van minimaal 2 jaar. De gegeven garanties houden in dat wanneer er binnen het gegeven tijdsbestek iets misgaat met het sieraad of horloge, u het kosteloos kunt terugbrengen of laten repareren. Let wel dat het hier gaat om fouten in het uurwerk of in de sluitingen. Bij onjuist gebruik vervalt de garantie. In het geval van waterschade bij horloges geldt er alleen fabrieksgarantie op waterdichte modellen. De garanties doen niets af aan de wettelijke rechten en vorderingen die de consument op grond van de overeenkomst tegenover de ondernemer kan doen gelden.